vineri, 27 august 2010

„Trecătoarea” Unirii – sport extrem sau lipsă de responsabilitate

Prima întrebare care m-a „fulgerat” atunci când am văzut scena de mai jos a fost:
Câte accidente trebuie să se producă aici, pentru ca cei în măsură, să se autosesizeze?
Domnilor responsabili cu sigurața populației, cred că această subdenivelare „pansată” cu paleți îngrămădiți, pune în pericol responsabilitatea dumneavoastră.
Nu sunt „prăpăstios”, dar susțin că, este mai ieftină prevenirea și asigurarea protecției populației, decât tot ce urmează unui accident.

(clipul se vede mai bine pe youtube la „trecatoarea unirii”)
Data de pe filmare este nesetată. Momentul real al acesteia este 17:13 25.08.2010 (după ce muncitorii și-au strâns lucrurile și au „declarat” deschisă stagiunea de echilibristico-sărituro-cățărare.
Să nu uităm că este una dintre cele mai pășite zone din Baia Mare.

P.S. declar deschisă stagiunea de comentarii la acest subiect. :)

5 comentarii:

  1. ca la noi la nimeni!oricum daca ai intreba responsabilii ti-ar raspunde da ei au pus o tabla cu insemne de atentionare ...doar ca au furat-o tiganii si au dus-o la fier vechi!
    Stai linistit ca ne-am obisnuit sa se arunce vina de pe unul pe altul!!!(vezi cazul Giulesti)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim ca mai postezi si tu cate un articol si cate un filmulet, ca asa ne dam si noi seama , cei plecati in afara de evolutia, corect ar fi INVOLUTIA societatii din Tara romaneasca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu pot decat sa apreciez ca se fac lucrari la carosabil, dar ma intreb cine raspunde daca un astfel de "podet" nesemnalizat si improvizat, favorizeaza accidentarea sau decesul unui pieton.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere

nu ezitati sa va scrieti comentariu aici