luni, 25 februarie 2008

Din seria – drumurile noastre toate


noul Cod rutier
Data: 2007-07-04
           Cap I - Dispoziţii generale

                      Art. 1        2. Administratorul drumului public sau, după caz, antreprenorul ori executantul lucrărilor este
obligat să semnalizeze corespunzător, cât mai repede posibil, orice obstacol aflat pe partea carosabila, care stânjeneşte sau pune în pericol siguranţa circulaţiei, şi să ia toate măsurile de înlăturare a acestuia.



               Nu sunt nici administratorul drumului şi nici după caz, antreprenorul sau executantul lucrărilor, de aceea nu sunt obligat să vin cu această propunere de proiect.
               Dar să nu vă ţin mult în suspans, unii dintre dumneavoastră chiar aveţi treabă şi eu vă răpesc minutele preţioase, sau poate după ce parcurgeţi aceste rânduri, vă asociaţi cu mine în sprijinul conducătorilor auto.
               Pornind de la noul Cod rutier, cap.1, al. 2, doresc sa mă asociez cu administratorul de drum şi mă oblig ca după încheierea contractului să semnalizez obstacolele de pe partea carosabilă. Pentru început ataşez la propunerea mea, imaginea finală a primului tronson de care mă voi ocupa după ce voi bate palma cu administratorul drumului.






daţi clic pe imagine, pentru o mai bună vizualizare


Nu ezitaţi să faceţi comentarii




2 comentarii:

  1. io zic sa asteptati pana vor fi pline de apa si iesiti si voi la un picnic, ceva...

    RăspundețiȘtergere
  2. ma gandesc sa inventez un sport in care sa folosesc aceste gropi si poate reusesc sa organizez "JOCURILE OLIMPICE IN GROPI DE PRIMAVARA".

    RăspundețiȘtergere

nu ezitati sa va scrieti comentariu aici