joi, 14 februarie 2008

Ultima întrebare de circulaţie


daţi clic pe ea pentru a putea citi întrebarea



Ultima întrebare de circulaţie

Nu este necesar să fim conducători auto ca să răspundem la această întrebare care se cere introdusă în chestionarele de la examenul pentru permisul de conducere.
Astfel de situaţii sunt foarte dese în oraşul nostru crescând stresul si riscul de accidente. Avem toţi câte ceva de spus dar nu ştim cine trebuie să pună mâna să rezolve problema, ţinând cont că legislaţia rutieră îl face responsabil de starea drumului pe administratorul acestuia „Art.2. – (1) Administratorul drumului public este obligat să asigure viabilitatea acestuia, să aplice, să instaleze, să întreţină şi să ţină evidenţa mijloacelor de semnalizare rutieră şi a echipamentelor destinate siguranţei circulaţiei.”
 Eu sfătuiesc pe cei care au responsabilitatea sa astupe gropile să se apuce de treabă că vine primăvara şi mă bate gândul să pun cartofi în ele că şi aşa viaţa este din ce în ce mai scumpă şi mi-or prinde bine pe la toamnă, îmbin utilul cu nevoile.

2 comentarii:

  1. cand vad poza asta ma tot intreb oare ce cauta si asta cu masina pe camp? :-? :-??

    RăspundețiȘtergere
  2. o idee pentru idiotii care iau bani din impozite si roviniete.... Ba "masinarii de enervat nervii soferilor si de provocat accidente" invitati producatorii de masini din EU sa circule pe la noi ca sa testeze masinile. Sa nu mai dea ei banii pe piste de incercare si sa umble aia in cerc .. Sa vina la noi si in 5 km isi termina masinile.
    oricum ....noi dam banii ...toti gramada...ei...tot gramada rad de noi si nu fac nimic....concluzia...faceti ce iti vre!

    RăspundețiȘtergere

nu ezitati sa va scrieti comentariu aici